Vader Iwan bouwt droomspeelhuis in tuin voor 2-jarig zoontje

9 juli 2016 om 10:49
nl
Wat doe je als je handig bent met hout en je wilt een uniek speelhuis in de tuin voor je kinderen? Dan bouw je zelf een droomspeelhuis. Iwan van de Spijker uit Hapert heeft twee bijzondere huisjes in zijn tuin staan.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

“We hadden zo’n speelhuis in de tuin staan dat iedereen heeft. Maar ik wilde iets unieks voor mijn kinderen”, vertelt Iwan.
CadeautjeHij heeft drie kinderen, onder wie de 2-jarige Ruben. Hij was twee dagen geleden jarig en kreeg dus een bijzonder speelhuis cadeau. Het huisje zou niet misstaan in de Efteling, al was dat niet de bron van inspiratie voor vader Iwan.
“Ik heb gewoon wat hout gepakt en ben gaan zagen en timmeren. Daar is dit huisje uit ontstaan.” Iwan werkte een maand lang in zijn vrije uurtjes aan het speeltoestel. Drie dagen geleden was het project af, precies op tijd voor de verjaardag van Ruben.
BerghutjeNaast het speeltoestel in de stijl van de Efteling, staat er nog een bijzonder huisje in de tuin. “Die lijkt op een berghut in Oostenrijk. Vanuit dat huisje kunnen we mooi kijken hoe Ruben in het andere huisje speelt.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!