Zon, beats en bier: gemoedelijk Extrema Outdoor reünie voor festivalgangers [FOTO'S]

BEST - 20.000 festivalgangers gingen zaterdag volledig uit hun dak op Extrema Outdoor in Best. Het feest startte bewolkt, maar in de loop van de middag maakten de wolkenvelden plaats voor de zon.
Na twintig edities is Extrema Outdoor een traditie geworden, een reünie voor veel festivalgangers. De organisatie was ook met deze editie meer dan tevreden: "We hebben het festival in de afgelopen drie jaar naar een nieuw en kwalitatief hoogstaand festival van subculturen getransformeerd. Deze transformatie is nu afgerond. De komende jaren willen we hier op voortborduren", aldus Marcel Mingers, oprichter van Extrema.

Programmering
Met de line-up borduurt de organisatie voort op de koers die vorig jaar werd ingezet. Dat houdt in: minder mainstream namen, maar een programma waarin meer ruimte is voor aanstormende talenten en artiesten die weinig in Nederland te zien zijn.

ZIE OOK: Het feest kan beginnen! Dit zijn de juweeltjes van het Brabantse festivalseizoen

De artiesten waren verdeeld over vijf verschillende podia. Op een van deze vijf podia bekom techno-grootmeester Carl Cox de planken. De Britse diskjockey was gastheer en nam speciaal voor die gelegenheid een aantal vrienden mee, zoals Loco Dice.

Zelf begint Carl Cox om 21.00 uur met draaien. Hij sluit Extrema Outdoor af.


Meer over dit onderwerp:
extrema outdoor best aquabest festivals