Wat wordt dé Brabantse zomerhit van 2016?

EINDHOVEN - Na een weekend vol zon, is het tijd om de billen uit de broek te gaan dansen op zomerse hits. Maar die toeter op mijn waterscooter hebben we nu wel gehad. Gelukkig hebben Brabantse artiesten niet stil gezeten en zijn er nieuwe nummers uitgebracht. Maar wat wordt dé Brabantse zomerhit van 2016?
Er gaan op dit moment al heel wat filmpjes viral op internet. Dan gaat het vooral om de onbekende artiesten, die op videowebsites als Dumpert populair zijn.

Nieuwe zonnebril
Zo gaat de Tilburgse Benno van Vught in zijn nieuwe videoclip op zoek naar een Mooie nieuwe zonnebril. De video is al ruim twintigduizend keer bekeken.


Waar gaat ze?
En waar Rob Kemps uit Best, beter bekend als Snollebollekes, vorig jaar nog 'lekker likte' aan de waterijsjes, loopt hij nu achter zijn droomvrouw aan in zijn nieuwe nummer Daar gaat ze.Kom je in mijn kano?
Ook deze zomer zijn gelukkig weer de Gebroerder Ko van de partij. De waterscooter is achtergelaten, ook Boten Anna is verleden tijd. Dit keer stappen de mannen in een kano.


Boem, boem, boem
Natuurlijk mogen we de Tilburgse Roy Donders niet vergeten. Tussen de verbouwingen van zijn huis door, kwam hij met de nieuwe plaat Hoor je 't ritme van m'n hart. En dat gaat van boem, boem, boem.


Wat is volgens jou de nieuwe zomerhit van 2016? Laat het ons weten!