Wat gebeurt er als je een frietje met mayonaise eet in de Tornado? [VIDEO]

27 juli 2016 om 18:23
nl
Het leven van een presentator gaat niet over rozen. Tenminste als je op zoek gaat naar Ron Schuurkes. Verslaggever Jordy Graat kreeg op Facebook meerdere keren de vraag om ‘Mister Kermis’ op te zoeken. Deze titel kreeg Tilburger Ron Schuurkes een aantal jaar geleden. De ontmoeting liep iets anders dan gepland.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Voor Schuurkes draait het allemaal om zoveel mogelijk lol maken. "Ik ben iedere dag op de kermis. Samen met mijn team doe ik allerlei gekke dingen. Met bezoekers ga ik in attracties en ik zoek mensen die met mij op een bijzondere manier een frietje willen eten.”
Puntzak frietDat laatste ondervond onze verslaggever zelf. Hij nodigde Schuurkes uit om in een attractie te gaan, maar dan wel met een puntzak friet in de hand. Het resultaat? Dat zie je in de video.
Schuurkes haalt deze stunt ongeveer vijf keer per kermis uit. "Het zijn gekke fratsen die mensen leuk vinden, dus dat blijf ik met alle plezier doen. Na tien dagen ben ik er weer klaar mee en zo’n drie maanden voor de start van de kermis, krijg ik weer kriebels”, aldus Schuurkes.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.