Splinternieuwe bioscoop Kinepolis Breda open

BREDA - De nieuwe bioscoop van Breda is sinds maandag open. Op het evenementencomplex Breepark, aan de rand van de stad, kun je nu een filmpje pakken bij Kinepolis.
De bioscoop ligt dicht bij Bavel en dat komt voor sommige bezoekers prima uit: "Wij wonen er, en er is heel veel jeugd in Bavel, dus voor ons is het fantastisch dat hier nu een nieuwe bioscoop is."Tien zalen
De bioscoop telt tien zalen en ruim zeventienhonderd stoelen. Hoewel er genoeg bioscopen in de omgeving zijn, denkt Kinepolis de concurrentie aan te kunnen. Mede door de allerlaatste technologie in de filmzalen zoals laserprojectie:

"We hebben hier in Breda de allereerste laser ultrazaal", vertelt Peter Izaak van Kinepolis Nederland. "Dat is laserprojectie die zorgt voor superscherpe beeldkwaliteit. Dat hebben we gecombineerd met Dolby Atmos, het beste wat je kan krijgen op geluidsgebied." Er zijn meerdere bioscopen in Brabant met laserprojectie, alleen Kinepolis is de eerste bioscoop in Europa die deze techniek in alle zalen heeft.Helemaal af
Er wordt nu nog volop gewerkt op het terrein rond de bioscoop. Zo is bijvoorbeeld het parkeerterrein nog niet af. In september moet het helemaal klaar zijn en dan is er een officiële opening.
Meer over dit onderwerp:
breda bioscopen kinepolis
Deel dit artikel: