Video

Amerikaanse pastor probeert honderden mensen te genezen in Breda

5 augustus 2016 om 00:23 • Aangepast 21 november 2020 om 08:29
nl
Een zwakke knie, een hernia of een verbrijzeld been. Pastor Wayman O. Mitchell uit de Verenigde Staten wil het allemaal genezen. Hij probeert dat tijdens speciale genezingsbijeenkomsten die al twintig jaar door de Evangeliegemeente De Deur worden georganiseerd. Dit keer staat de 'genezingstent' in Breda. 'Want God kan alles nieuw maken."
Profielfoto van Houterman Karlijn
Geschreven door
Houterman Karlijn

Zo'n driehonderd mensen kwamen donderdagavond op de bijeenkomst af. Allen met eenzelfde doel: genezen worden. Want wat doe je als de dokter je niet meer kan helpen? Dan ga je naar pastor Mitchell.

Wachten op privacy instellingen...

'Van kanker genezen'Via het woord van God wil Mitchell mensen helpen die met allerlei lichamelijke en geestelijke kwaaltjes kampen. Hij zegt dat dat hem al vaak is gelukt. Zo zou hij iemand van kanker hebben genezen en maakte hij het been van een vrouw langer.

Wachten op privacy instellingen...

Na het persoonlijke gebed van Mitchell zouden klachten verholpen moeten zijn. Bij de één lijkt het te helpen, bij de ander niet. Zo is en blijft een vrouw doof aan één kant.

Wachten op privacy instellingen...

Geen Jomanda, maar GodDe genezingsbijeenkomsten zijn volgens de organisatie niet te vergelijken met de healings zoals we die kennen van Jomanda, die doet Evangeliegemeente De Deur ook af als een alternatieve methode. Evangeliegemeente De Deur gelooft dat God geneest en dat God wonderen verricht.
Tot en met zondag 7 augustus staat de 'genezingstent' nog in Breda.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.