CDA wil weten of beschoten Eindhovenaar uit wijk gehouden kan worden

19 augustus 2016 om 16:54
nl
De raadsfractie van het CDA wil weten of Burgemeester en Wethouders van de gemeente Eindhoven er voor kunnen zorgen dat een man die dinsdag bijna werd geliquideerd niet meer terugkeert in de wijk waar hij woont. Ook vragen de christendemocraten of het college andere maatregelen gaat nemen of overweegt dit te gaan doen.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De 34-jarige Eindhovenaar, die dinsdagavond onder vuur werd genomen in de Sint Petrus Canisiuslaan, ligt nog steeds in het ziekenhuis. Het CDA stelt onder meer voor, eventueel met andere instanties, het gesprek aan te gaan met mensen in De Burgh, de bewuste wijk.
Zorgen over veiligheidDe man was al vier keer het doelwit van aanslagen. Het CDA hoopt van B en W te horen of ze in verband met die eerdere incidenten reeds in actie is gekomen.
De partij maakt zich zorgen over de veiligheid in de omgeving waar de man woont en waar de schietpartij ook plaatsvond. Raadslid Paul Leenders voegt er wel aan toe dat het CDA zich 'uiteraard' niet wil bemoeien met het politieonderzoek, de opsporing of de (eventuele) vervolging.




App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.