Wirklich spass: Duitse dag op Omroep Brabant Radio

BREDA - Duitsland in de breedste zin van het woord. Omroep Brabant is op vakantie bij onze oosterburen. Daar horen allerlei zaken bij, zoals: Duitste taalles, bratwurst eten en een echte Duitste Schlager maken!
Twee werken lang reist Omroep Brabant Radio langs allerlei vakantielanden. Onze verslaggever Floyd Aanen gaat woensdag op de Duitse toer. Ook zal hij nog even naar het land zelf gaan om te vragen wat Duitsers nou van Brabanders vinden.Quiz
We spelen elke dag een landenquiz, waarmee mooie prijzen te winnen te zijn afgestemd op de bestemming van die dag. Heb je zelf mooie herinneringen aan een van onze bestemmingen, schroom dan niet dat met ons te delen. Via vakantie@omroepbrabant.nl kun je ze delen, maar ook als je er nu op vakantie bent, dan horen we graag je avonturen en tips.

Tot en met 2 september hoor je alles over onze vakantiereizen. Iedere werkdag van zes uur 's ochtends tot zeven uur 's avonds maken de presentatoren een muzikale en informatieve reis door de wereld. Elke werkdag staat op de radiozender een ander land, continent of streek centraal en kom je er meer over te weten.

Dinsdag wist Koen Wijn ons alles te vertellen over Scandinavië. Maandag was de Amerikaanse dag.