PSV'er Guardado is de beste speler van Nederland

22 september 2016 om 18:00
nl
Andrés Guardado is de beste voetballer uit de eredivisie. Dat vinden althans de makers van het populaire voetbalspel FIFA 17. De middenvelder van PSV krijgt van de beoordelaars van spellenfabrikant EA Sports 82 punten.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Guardado verslaat daarmee onder meer de Ajacieden Hakim Ziyech en Davy Klaassen, die het 80 punten moeten doen. Héctor Moreno heeft ook 80 punten gekregen en is daarmee de tweede Eindhovenaar op de lijst.
De PSV'ers Luuk de Jong (79), Jetro Willems (79), Davy Pröpper (78), Siem de Jong (77) en Santiago Arias (77) staan ook hoog op de FIFA-lijst. Maar kunnen dus niet tippen aan Guardado.
De beste Willem II'ers in het overzicht, waarop alleen spelers uit de eredivisie staan, zijn Erik Falkenburg en Jordens Peters. Beide spelers hebben een score van 71 meegekregen. Hoe deze score exact wordt samengesteld is wat ingewikkeld om hier uit te leggen. Maar simpel gezegd: hoe hoger het getal, hoe beter het is.
Ronaldo is de besteCristiano Ronaldo is overigens de beste speler in FIFA 17 met een score van 94 punten. Guardado volgt dus op gepaste afstand en staat (helaas) niet bij de beste vijftig voetballers uit het spel wereldwijd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.