Brutale taxiklanten slaan vader (70) en zoon (47) in elkaar: wie zijn deze mannen?

TILBURG - Een 70-jarige man en zijn 47-jarige zoon zijn dinsdagavond in Tilburg in elkaar geslagen door twee mannen. Dat gebeurde nadat de twee slachtoffers door de straat waren gereden en tegen een Mercedes-taxi botsten. Een discussie over de schade zou vervolgens uit de hand zijn gelopen.
De 47-jarige zoon reed met zijn ouders in een auto over de Sint Josephstraat, in de richting van de Tivolistraat. Een donkerkleurige taxi van het merk Mercedes kwam tegemoet gereden.

Bij het passeren van deze taxi volgde er een harde klap. Kennelijk opende een van de passagiers al rijdend het portier. Deze klapte op de auto van het gezin en veroorzaakte een diepe kras op het linkerportier.

Vastgepakt en geslagen
De zoon zag dat de taxi stopte en dat er twee mannen uitstapten. Hij sprak het tweetal aan om de schade te regelen. Daar hadden de mannen echter geen zin in, ze liepen weg.

Hierop probeerde de zoon hen tegen te houden. Zijn vader wilde hem daarbij helpen. En toen ging het mis. De bejaarde man werd vastgepakt en meerdere keren in het gezicht geslagen.

Tegen de grond gegooid
Hierna werd het slachtoffer opgetild en tegen de grond gegooid. Zijn zoon lag op de grond en werd meerdere keren in het gezicht geslagen. Hij liep verwondingen op aan zijn neus en heeft last van flinke hoofdpijn.

Zijn vader heeft een opgezwollen oog en last van de voortanden. Ook is zijn gehoorapparaat kapot. "Ik hoop dat ze worden gepakt voor wat ze mijn opa aan hebben gedaan", schrijft een familielid op Facebook.

Tips?
De politie is naar de vechtersbazen op zoek en roept getuigen op zich te melden. Het gaat om twee blanke mannen. Een van hen is lang, heeft donker gemillimeterd haar en is tussen de 30 en 45 jaar oud. Zijn compagnon is een stuk kleiner en is tussen de 50 en 60 jaar.

Wie meer weet, kan bellen naar 0900-8844.
Meer over dit onderwerp:
tilburg mishandelingen