Gewaagd standje met puntige naaldhakken in etalage van Bredase schoenenzaak

BREDA - "Ja, die zijn aan het seksen', zegt een twintigplusser. "Van dat standje weet ik niet de naam, maar hup tegen de muur, daar ben ik wel bekend mee." Oma Emmy, met dochter en kleindochter aan het winkelen, moet hard lachen om de opstelling in de etalage.
"O. whahaha, die is leuk." De etalage van schoenenzaak Mikki aan de Bredase Veemarktstraat trekt al dagen veel bekijks. Mensen lopen voorbij, stoppen dan even en kijken vervolgens achterom. Ze willen weten of ze hebben gezien wat ze dachten te zien.

"Een etalage moet de aandacht trekken en dat probeer ik op welke manier dan ook", vertelt eigenaresse Isabella van Hilst. Over de uitstraling van de erotische etalage is ze op voorhand talloze keren gewaarschuwd door vrienden en familie. "Dat kun je toch niet maken, dan moet het er wel perfect uitzien, anders wordt het ordinair. Volgens mij is het helemaal goed gelukt."


Wachten tot zijn ouders klaar zijn
Oud en jong die de etalage passeren zijn het roerend eens met Van Hilst. "Gewaagd, maar wel van deze tijd", zegt de 22-jarige Matthijs. "O, ja. Da's echt heel heftig", roepen twee meiden als ze zich omdraaien naar de etalage. "Het is wel leuk dat dat kindje daar zit in de etalage ernaast, die zit te wachten tot zijn ouders klaar zijn."  

Ook 's nachts veel bekijks
Isabella van Hilst die bij de zaak woont, ziet ook dat de etalage in de avond en nachturen veel bekijks trekt. "Dan zie je jongeren met een borreltje op het standje nadoen. Nou, standje, iedereen mag zien wat ze denken te zien. Maar, let ook even op de mooie naaldhakken van de dame."

Meer over dit onderwerp:
breda detailhandel schoenenzaak mikki etalages