FestyLand-zaterdag: BZB, FeestDJRuud en Peter Pan Speedrock sluiten het festivalseizoen af

VOLKEL - Je kon vrijdagavond op FestyLand in Volkel al even wennen aan het idee, maar zaterdag was het dan echt zover: de allerlaatste dag van het festivalseizoen. En ook nog eens de laatste festivalshows van Peter Pan Speedrock en van FeestDJRuud. Dat zorgde er voor dat het zaterdagavond een héél groot feest werd.
Zaterdagmiddag kon je opstarten met het Schijndelse Baby Blue. De jongens mochten het feest in de hoofdtent openen. Het gaat hen voor de wind. "We mogen niet klagen", vertelt de gitarist. "Soms staan we ergens in een kroegje en en weten we niet meer zeker of we er al eens eerder waren, zo veel optredens hebben we."


Het weer zat zaterdag wederom mee: overdag was het zo’n 13 graden en brak de zon af en toe door. ’s Avonds koelde het af naar 10 graden, maar bleef het op een korte bui na droog.

Heel veel foto's
Onze fotografen lopen rond over het Festyland-terrein en maken heel veel mooie foto's. De concertfoto's bekijk je in dit album. Ben je door onze fotograaf op de foto gezet? Dan zie je jezelf terug op onze Facebookpagina. En we krijgen ook heel veel foto's geappt van festivalbezoekers.


Druk programma
De FestyLand-zaterdag kende een druk muzikaal programma. Onder andere Eindhovenaar Fresku, Douwe Bob en De Staat traden op. Uiteraard kon je ook weer genieten van BZB.

Voor FeestDJRuud en de mannen van Peter Pan Speedrock was het een extra bijzondere avond. Zij deden zaterdagavond allemaal hun laatste festivalshow. Dit betekende dat er gefeest kon worden als nooit tevoren.


Vrijdag: Nielson en John de Bever
Vrijdag genoot Volkel al van de hits van BLØF en Nielson en kreeg Bosschenaar John de Bever de hele tent plat met ‘de lach’. Ook Dave Vermeulen uit Helmond en Domien Verschuuren uit Tilburg traden toen op.

Gekiekt?
Ook zaterdag liepen onze fotografen rond om vast te leggen hoe jij het einde van het festivalseizoen vierde. Ben je op de foto gezet? Check dan ons Facebookalbum. Als je onze fotograaf nog niet bent tegengekomen maar je wil ons toch jaloers maken met hoe leuk je het op FestyLand hebt, app ons dan je foto.

Omroep Brabant doet het hele weekend verslag van FestyLand. Alles het nieuws lees je op omroepbrabant.nl/festyland. Zondagavond zie je een samenvatting van het festival op Omroep Brabant TV.