Mannen stelen voor duizenden euro’s uit opslagruimte Bacardi [VIDEO]

31 oktober 2016 om 19:30
nl
Twee mannen stalen op maandagavond 20 juni een grote hoeveelheid sterke drank uit een opslagruimte van Bacardi in Tilburg. De waarde van de buit bedroeg duizenden euro’s. In opsporingsprogramma Bureau Brabant werden maandagavond camerabeelden van de diefstal getoond.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Met een toegangscode wisten de mannen in de opslagruimte aan de Ringbaan-Oost te komen. Daar zit onder meer een opslagbox van Bacardi, waar de mannen het op gemunt hadden.
Ze laadden een grote hoeveelheid sterke drank in een van de aanhangers op het terrein. Het ging onder meer om een de Bacardi Oakheart Limited Edition en flessen whiskey van Deveron en Aberfeldy, die nog niet in de winkel verkrijgbaar zijn.
SignalementOmdat de mannen op camerabeelden staan, is er een signalement bekend. De eerste dader is lichtgetint. Hij heeft lichte baardgroei en droeg die dag een zwart trainingsjack van Adidas.
De andere dader is ook lichtgetint. Hij heeft korte donkere krullen en flinke inhammen. Hij droeg een zwarte jas met leren mouwen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.