Domien Verschuuren wordt de nieuwe Giel Beelen op 3FM

TILBURG - Radio dj Domien Verschuuren (28) uit Tilburg gaat de ochtendshow op NPO 3FM presenteren. Hij neemt daar dan de microfoon over van Giel Beelen, die de populaire ochtendshow sinds 2004 presenteert. Domien start aanstaande maandag om zes uur met zijn eerste uitzending. "HEEL VEEL ZIN IN", laat Domien maandagmiddag op Twitter weten.

De Tilburgse radiopresentator heeft nu nog een dagelijks avondprogramma bij NPO 3FM. Aanstaande vrijdag schuift Giel Beelen voor het laatst achter de knoppen.

Tegenvallende luistercijfers
Het gaat al een poosje niet zo goed met de luistercijfers van de populaire publieke radiozender. Eerder al vertrokken Coen Swijnenberg en Sander Lantinga (De Coen & Sander Show) van 3FM naar het commerciële Radio 538.

Ook de belangstelling en opbrengst van de goede doelen actie 'Serious Request' loopt steeds verder terug. Dit jaar strijkt het bekende Glazen Huis voor de tweede keer neer in Breda.

Met een gemiddelde leeftijd van 36 is de luisteraar van NPO 3FM ook aan de oude kant, omdat de beoogde doelgroep in de categorie 25-35 jaar is. De wisseling van de wacht in de ochtend is dan ook één van de opvallende verschuivingen in de programmering.

Roosendaalse in 3FM-nacht
De zender wil zich meer gaan richten op jong en nieuw talent, maakte 3FM maandagmiddag bekend. Eén van de nieuwe 'stemmen' op de radio is die van Lieke de Kok. De 22-jarige dj uit Roosendaal gaat een programma maken in de nacht van donderdag op vrijdag.


Deel dit artikel: