Rellen bij FC Oss - Achilles'29: steward mishandeld, agent geslagen

19 november 2016 om 16:08 • Aangepast 21 november 2020 om 05:54
nl
Supporters van FC Oss hebben zich vrijdagavond misdragen rond de wedstrijd tegen Achilles’29. De Mobiele Eenheid (ME) moest in actie komen om de fans rustig te houden.
Profielfoto van Wijffelaars Mariëlle
Geschreven door
Wijffelaars Mariëlle

Aan het einde van de wedstrijd werd de sfeer steeds grimmiger. Om de rust te bewaren moest de ME bewapend met wapenstokken en schilden het veld op.
Tijdens de rellen is een steward mishandeld, ook is er een agent geslagen en uitgescholden. Er zijn geen aanhoudingen verricht, maar de politie hoopt dit later alsnog te kunnen doen. Er is een onderzoek gestart.
LEES OOK: FC Oss bezweert crisis na zege in degradatiekraker
In Groesbeek was FC Oss met 1-2 te sterk voor Achilles'29. Na de wedstrijd werden de supporters van FC Oss naar de bussen begeleid en gingen ze onder politiebegeleiding terug naar huis.

Wachten op privacy instellingen...

SmetjeFC Oss-woordvoerder Bart van Grinsven noemt de supportersrellen 'een smetje op een voetbalfeest'. Hij wijst op de camerabeelden die er zouden zijn van de misdragingen. "Die moeten we eerst maar eens bekijken, voordat we er iets over kunnen zeggen. Eerst de feiten op tafel." FC Oss neemt maandag contact op met Achilles.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.