Bloemendaal bezorgt hockeyers HC Den Bosch een kater, winst voor Oranje-Rood

27 november 2016 om 17:45
De hockeymannen HC Den Bosch hebben de eerste competitiehelft afgesloten met een nederlaag. De Bosschenaren leken tegen Bloemendaal lang op weg om een punt uit het vuur te slepen, maar gingen in de voorlaatste minuut toch onderuit.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
van Kalmthout Jesse

Austin Smith zette Den Bosch uit een corner op voorsprong, maar na rust boog Bloemendaal de achterstand om via Fuchs en Stockbroekx.

Oranje-Rood
De collega’s van Oranje Rood rekenden zondag in een doelpuntrijk duel af met Qui Vive. De Eindhovenaren wonnen met 3-6.

Bob de Voogd (tweemaal), Mink van der Weerden, Milan van Baal, Robert van der Horst en Jelle Galema scoorden voor de bezoekers.

HC Tilburg
HC Tilburg had in eigen huis weinig in te brengen tegen Amsterdam: 2-5. Jake Sherren redde met twee doelpunten de eer voor de thuisploeg.