Vliegende start voor de Samen Voor De Voedselbank On Tour

EINDHOVEN - De vijfde actiedag van Samen Voor de Voedselbank gaat als een speer! Jamfabrikant Hero uit Breda bracht vrijdagochtend 53.507 producten bij elkaar. Ook ging de Omroep Brabant karavaan van start in Son. De mensen gaven weer massaal! "Ik gun andere mensen ook wat"De producten van Hero bestonden onder andere uit pakken appelsap, potten jam en cassis.  
Voor de derde keer zet Omroep Brabant in voor de voedselbank. Vandaag begon de karavaan in Son en Breugel bij Omroep Brabant.  Druk in onze hal
De mensen kwamen weer massaal de kratten in de hal van Omroep Brabant vullen. Casper (2) uit Eindhoven kwam samen met zijn moeder Judith eten brengen voor de voedselbank. "Voor de mensen", zei hij. Verder weet Casper het nog niet precies waarover het gaat. Moeder Judith heeft het proberen uit te leggen.


Aldi leeggekocht
Niels uit Helmond heeft zowat de Aldi leeggegkocht. Hij heeft het boodschappenlijstje van Omroep Brabant op zijn telefoon gezet en is zo de schappen langsgegaan.


Voedsel voor dieren
Producent Mars uit Veghel staan natuurlijk bekend om de chocoladerepen. Voor Samen Voor De Voedselbank stelt de fabrikant dierenvoedsel beschikbaar. De mensen die gebruik maken van de voedselbank hebben weinig geld om voedsel voor hun eigen huisdier te kopen.
Deel dit artikel: