Samen voor de voedselbank: in Veghel!

VEGHEL - De voedselbankactie van Omroep Brabant streek zondag neer bij de Jumbo supermarkt in Veghel. Je kon daar al je producten doneren voor de voedselbank. De jonge generatie gaf al het goede voorbeeld.

Samen voor de Voedselbank On Tour doet tijdens de actie zeven plaatsen aan. Afgelopen vrijdag begon het in Son en Breugel bij onze studio en stonden stonden we in Breda. In Veghel liet dit meisje al het goede voorbeeld zien.


Ook bekend Brabant liet van zich horen. Zanger Fred van Dijk van BZB komt bij de supermarkt in Veghel langs om producten te doneren voor de voedselbank.Kijkje bij de radio
Op alle plekken waar ‘Samen voor de Voedselbank On Tour’ langskomt, kan je niet alleen goederen voor de actie afgeven. Je krijgt hier ook meteen een kijkje achter de schermen bij Omroep Brabant Radio. Presentatrices Eefke Boelhouwers en Arianne de Jong verzorgden de uitzending vanaf de inzamellocatie.Defensie helpt
Hopelijk geeft Brabant weer net zo massaal als vorig jaar. In dat geval is het maar goed dat we weer de hulp van Defensie hebben. Iedere dag zijn medewerkers van het Facilitair Bedrijf Defensie Regio Zuid-Oost met een truck erbij. Ze helpen bij het aannemen van de artikelen. Ook presentatrice Tessel Linders ontvangt graag jouw producten voor de voedselbank.
Deel dit artikel: