Samen Voor De Voedselbank On Tour in Bergen Op Zoom levert geheime donatie op

BERGEN OP ZOOM - Omroep Brabant ging woensdag On Tour voor Samen Voor De Voedselbank in De Zeeland aan de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom. Een bezoeker van de Albert Heijn gaf een biljet van 100 euro. "Koop er maar producten voor de voedselbank van!"

Deze persoon wilde graag anoniem blijven. Dankzij deze donatie kon Samen Voor De Voedselbank aan de slag in de supermarkt.

Rico Verhoeven achter voedselbankactie
Tijdens de radiouitzending van Hubert Mol vertelde kickboxer Rico Verhoeven het belang van de voedselbank: "De mensen die het wat minder hebben die moeten op elke mogelijke manier gesteund worden." Verhoeven stelde een t-shirt beschikbaar voor de gulle gever die in Bergen op Zoom kwam doneren. Omdat de gulle anonieme gever geen gegevens achterliet ging de eer naar Youri Luken uit Bergen op Zoom. Hij bracht een anderhalve boodschappentas gevuld met bruikbare producten voor de voedselbank.

Afgelopen week streek Omroep Brabant al neer in Oss, Eindhoven, Veghel en Breda. Daar werden al enorme aantallen voedselproducten ingeleverd. Donderdag eindigt Samen Voor De Voedselbank on tour in Tilburg en wordt de eindstand bekendgemaakt.
Deel dit artikel: