Marja Sidler (52) uit Best vermist

20 december 2016 om 13:27 • Aangepast 21 november 2020 om 05:06
nl
Marja Sidler uit Best wordt sinds afgelopen zondag vermist. Ze is ‘s ochtends met haar donkerblauwe Volkswagen Polo uit Best vertrokken en de vrouw of haar auto zijn nog steeds niet gevonden. “Het lijkt alsof ze niet gevonden wil worden”, vertelt haar nichtje Anita Sidler.
Profielfoto van Seunis Rebecca
Geschreven door
Seunis Rebecca

De tante van Anita Sidler is nu twee dagen vermist, maar de familie heeft geen idee waar ze kan zijn. “De politie is nu op zoek naar haar auto of iemand die haar zondag of daarna nog heeft gezien.”
Geen spullen bij zichDe vrouw is volgens de familie op zondagochtend in normale toestand vertrokken vanuit Best. Ze heeft die ochtend nog ontbeten met familieleden en vertrok daarna met de auto. Maar ze heeft niets meegenomen. “Ze heeft geen identiteitsbewijs, rijbewijs, pinpas en geen jas bij zich. Het lijkt wel alsof ze niet gevonden wil worden. We weten dat ze niet goed in haar vel zat”, vertelt Anita Sidler.

De familie hoopt dat iemand de vrouw of de auto met kenteken 21-NG-SB sinds zondag heeft gezien. Marja Sidler is 52 jaar oud, 1.74 meter lang en heeft rossig haar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.