Joshua Brenet tekent nieuw contract bij PSV, Pascal Jansen nieuwe hoofd jeugdopleiding

EINDHOVEN - Joshua Brenet heeft een nieuw contract getekend bij PSV. De vleugelverdediger zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een verbintenis tot de zomer van 2020. Pascal Jansen stopt als trainer van Jong PSV, vanaf 1 juli is hij de opvolger van Art Langeler als hoofd jeugdopleiding PSV.
Voor Brenet is het zijn vierde contract dat hij tekent bij PSV. De back, die zowel op de linker- als rechterflank zijn wedstrijden speelt, staat sinds 2011 onder contract in Eindhoven. Van de 26 officiële duels die PSV dit seizoen speelde, stond de uit Kerkrade afkomstige defensieve kracht veertien keer in de basis.Zelfvertrouwen
"Het gaf me veel zelfvertrouwen toen de club zich een tijdje geleden bij me meldde om te praten over een nieuw contract", zegt Brenet op het digitale thuis van PSV. "Ik vind het een mooie beloning en kies er heel bewust voor hier te blijven. Ik ben nog niet klaar in de Eredivisie en vooral ook nog niet bij PSV. Ik ben hier op m’n plek, hier kan ik me verder ontwikkelen."

Jansen hoofd jeugdopleiding
Jansen is vanaf 1 juli officieel de nieuwe hoofd jeugdopleidingvan PSV. Hij tekende woensdagmiddag een contract dat loopt tot 2020, met optie voor nog een jaar.

Technisch manager Marcel Brands is blij met de aanstelling van Jansen, die schrok toen hij hem benaderde. “Hij moest er over nadenken, maar was ook vereerd. We hebben een paar gesprekken gevoerd, die gaven mij een goed gevoel. Daarna hebben we uitvoerig gepraat met hoofdcoach Phillip Cocu, dat vind ik belangrijk.”


Meer over dit onderwerp:
voetbal psv eindhoven eredivisie joshua brenet