PSV flirt met Marco van Ginkel: Chelsea-middenvelder opnieuw in beeld

EINDHOVEN - PSV gaat mogelijk opnieuw een poging doen om Marco van Ginkel naar Eindhoven te halen. Marcel Brands heeft trainer Phillip Cocu gevraagd of er versterkingen gewenst zijn voor het middenveld, zo liet de technisch manager woensdag weten.
PSV kampt met een aantal blessures waardoor de komst van de voormalig Vitesse-speler mogelijk gewenst is. Zo zijn aanvaller Locadia en middenvelder Siem de Jong voorlopig uitgeschakeld. De Jong staat vier tot zes weken buitenspel.

'Geen navraag bij Chelsea'
Brands blijft enthousiast over Van Ginkel. ''Natuurlijk staat hij op ons lijstje, maar we moeten ook bekijken of er perspectief voor hem is op dit moment op ons middenveld. Die vraag ligt nu bij onze technische staf.''

LEES OOK: Joshua Brenet tekent nieuw contract bij PSV, Pascal Jansen nieuwe hoofd jeugdopleiding

Het is nog maar de vraag of de middenvelder opnieuw voor een half jaar gehuurd wordt. ''We moeten nog bekijken of hij haalbaar is. We hebben nog geen navraag gedaan bij Chelsea.''

Eerder halen mislukt
In de zomerstop deed PSV ook al een poging de Oranje-international opnieuw te huren. Toen zette een nieuwe knieblessure een streep door een langer verblijf van Van Ginkel.

Een jaar geleden werd de middenvelder ook al met succes voor een half jaar gehuurd van de Engelse topclub Chelsea. Mede dankzij hem behaalden de Eindhovenaren het landskampioenschap.
Meer over dit onderwerp:
voetbal psv marco van ginkel marcel brands