Zo volg je de Dakar Rally 2017 LIVE via Omroep Brabant

EINDHOVEN - Het belooft weer een spektakel te worden, de Dakar Rally 2017. Twaalf Brabantse teams staan 2 januari aan de start in AsunciĆ³n. Omroep Brabant doet uitgebreid verslag. Weten hoe je de rally kunt volgen? Lees dan verder!
Online
Iedere etappe volg je van start tot finish via onze liveblog op de site en app. In die liveblog zie je updates van de teams, tussentijden, uitslagen en reacties. Maar je kunt ook vragen stellen aan onze Dakar-experts en reageren op andere livebloglezers. Iedere dag is er een prijsvraag met mooie Dakar-prijzen.

Vanaf de rustdag zijn onze verslaggevers in Zuid-Amerika, dan zie je ook reportages vanuit het bivak.

Al het Dakar-nieuws, alle uitslagen, reacties, en liveblogs vind je op omroepbrabant.nl/dakar, of klik tijdens de rally op de Dakar-knop in het menu van de Omroep Brabant-app.

TV
Beelden van de etappe en reacties van de deelnemers zie je iedere ochtend vanaf tien voor halfacht in ons Dakar Journaal op Omroep Brabant-tv. De uitzending wordt de hele dag herhaald.

Radio
Verslaggever Koen Wijn praat je iedere werkdag rond tien over halfnegen 's ochtends bij op Omroep Brabant-radio. Ook op zondagmiddag in het programma Sportlunch (tussen twaalf en twee) is er uitgebreid aandacht voor Dakar.
Meer over dit onderwerp:
dakar rally dakar dakar 2016 omroep brabant