Politieauto schuift door gladheid van de weg in Heeze, twee gewonden

HEEZE - Agenten hebben zaterdagnacht met een politieauto vijf meisjes geraakt op de Oudenmolen in Heeze. Twee raakten gewond. De politiewagen schoof van de weg in een flauwe bocht, vermoedelijk door gladheid.

De meiden wandelden op de weg toen ze geraakt werden. Volgens de politie probeerde de bestuurder ze nog te ontwijken, maar lukte dit niet meer.

Twee meisjes raakten gewond. Bij een 17-jarig meisje uit Schiedam was haar schouder uit de kom geschoten. Ze is in het ziekenhuis behandeld. Een andere 17-jarige uit Heeze werd ook naar het ziekenhuis gebracht en moest daar uit voorzorg een nachtje blijven. Het is niet bekend wat voor verwondingen zij heeft.

Auto botst tegen boom
De drie andere meisjes zijn nagekeken, maar waren niet gewond. Ook de agenten hielden niks aan het ongeluk over. Het voertuig van de politie gleed na de botsing tegen een boom aan en kwam tegen een andere boom tot stilstand. De politie sloot daarna de spiegelgladde weg af voor het verkeer.


De Landelijke Eenheid van de politie kijkt of het ongeluk inderdaad is veroorzaakt door gladheid. Bij het ongeluk waren geen andere weggebruikers betrokken.
Deel dit artikel: