Politie krijgt 24 tips over gewelddadige overval in Loosbroek

1 februari 2017 om 14:35 • Aangepast 21 november 2020 om 03:55
nl
Aandacht in Bureau Brabant en Opsporing Verzocht heeft tot nu toe 24 tips opgeleverd in de zaak van de gewelddadige overval in Loosbroek. Een man verweerde zich hevig toen hij en zijn vrouw op 4 december in hun huis aan de Voorstraat werden overvallen. Hij ging een van de overvallers te lijf met een zwaar beeldje, zo vertelde hij in de opsporingsprogramma’s.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Uiteindelijk werd hij door een van de overvallers in elkaar geslagen. Hij was er na de mishandeling ernstig aan toe. De overvallers dachten dat er in het huis veel geld te halen viel. "Jij bent toch handelaar?", zeiden ze. Ook hadden ze het er onderling over dat de man altijd naar boven liep om geld te halen.
LEES OOK: 'Toen lag ik daar in mijn eigen bloed', gewelddadige woningovervallers maken weinig buit [VIDEO]
Het tweetal kwam bedrogen uit. De bewoners hebben nooit veel contant geld in huis. De overvallers gingen er met wat geld en sieraden vandoor.
SignalementDe politie is op zoek naar de daders. Ze spraken met een Brabants accent en waren tussen de 25 en 35 jaar oud. De een is ongeveer 1,70 meter en de ander rond de 1,80. De wat grotere overvaller raakte waarschijnlijk ook gewond bij de overval.
Hij werd tegen zijn hoofd geslagen met het beeldje.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.