‘Prestaties PSV kunnen bepalen of Davy Pröpper blijft of naar Rusland gaat’

3 februari 2017 om 18:02 • Aangepast 21 november 2020 om 03:52
nl
De komende drie wedstrijden van PSV zijn niet alleen van belang om in te lopen op Feyenoord en Ajax. Het verloop van die wedstrijden kan ook bepalend zijn bij de vraag of Davy Pröpper in Eindhoven blijft of niet.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

PSV staat dus voor cruciale weken, stelt PSV-watcher Paul Post van Omroep Brabant.

Wachten op privacy instellingen...

Mocht PSV verliezen van AZ, wat betekent dat voor spelers die eventueel nog naar Rusland of China kunnen?“Het is bekend dat er vanuit Rusland wordt getrokken aan Pröpper. De transferperiode is daar nog niet voorbij. PSV wil de middenvelder vooralsnog niet laten gaan, of alleen voor de absolute hoofdprijs.”
“Mocht PSV afhaken in de titelrace, dan kan ik me voorstellen dat het voor PSV makkelijker wordt om Pröpper voor een groot bedrag te verkopen. Het worden cruciale weken voor PSV.”
ZIE OOK: PSV-trainer Phillip Cocu kijkt niet te veel naar concurrentie in titelstrijd
Is dit al een weekend van de waarheid?“Dat vind ik wel. PSV heeft een flinke inhaalslag te maken. De ploeg moet naar AZ en daar moeten drie punten worden gepakt. Doen ze dat niet, dan kunnen ze de strijdbijl eigenlijk al begraven. Win je in Alkmaar, dan leg je de druk bij Feyenoord en Ajax. Die ploegen spelen lastige uitwedstrijden tegen respectievelijk FC Twente en Roda JC.”
Gaat PSV zaterdagavond nog last krijgen van Tim Krul, de nieuwe doelman van AZ? Hij kwam notabene over van Ajax. “Krul heeft al een hele tijd weinig wedstrijden gespeeld. Is hij meteen in topvorm? Is hij meteen zo bepalend dat hij het verschil kan maken? Ik vraag het me af. PSV heeft de handen meer vol aan zichzelf dan aan de doelman van AZ.”
Tot slot, wat is jouw voorspelling?“Dat is een lastige, maar ik ga voor 1-2 met een doelpunt van Luuk de Jong in de laatste minuten.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.