3 Uurkes Vurraf zit erop en het was weer een enorm #fijnfisjenie [FOTO'S]

EINDHOVEN - Vrijdag was het zover! 2000 mensen konden vrijdagmiddag de grootse carnavalsaftrap 3 Uurkes Vurraf live meemaken. Wie er niet bij kon zijn, kon het live volgen via deze website, op Facebook, op radio en televisie.
De hoogtepunten zijn hier de hele avond, nacht en zaterdagochtend terug te kijken.

Heel veel foto's
Onze fotograaf maakte heel veel foto's van de bezoekers, de artiesten en de sfeer op 3 Uurkes Vurraf. Bekijk de hele fotoserie hier.


Heel veel artiesten
De eerste fanatiekelingen stonden voor de middag al klaar voor de deur van het hotel. Ze konden vrijdagmiddag drie uur lang genieten van de allerbeste en populairste carnavalsmuziek van 2017. Dit jaar waren er optredens van onder anderen Snollebollekes, Feestteam, Lamme Frans, Deurzakkers, Lawineboys, Gebroeders Ko, René Schuurmans, Niek en Danny, Chef Soldaat.


De nonnen uit het zuiden
3 Uurkes Vurraf betekent natuurlijk ook elk jaar de bekendmaking van de Kies je Kraker award! Die is dit jaar gewonnen door de Dorini's uit Boxtel. Hun lied 'De nonnen uit het zuiden' kreeg de meeste stemmen.

Tot zes uur was 3 Uurkes Vurraf live live te volgen op internet, tv en beluisteren via radio. Je hoeft geen moment te missen van het feest in het Pullman Cocagne. Via ons tweede scherm kon je ook nog een kijkje achter de schermen krijgen. Na zes uur kun je op televisie alle hoogtepunten terugkijken.

24 uur per dag
Maar hier houdt het natuurlijk niet op! Tot en met woensdag 1 maart brengt Omroep Brabant 24 uur per dag carnaval op internet, TV en radio.