Dave Roelvink kapt optreden op carnavalsfeest na kwartier af en casht 1800 euro

DEN DUNGEN - Fans van dj Dave Roelvink moesten het zondagavond in Den Dungen doen met een showtje van vijftien minuutjes. De BN’er was een van de hoofdacts op het carnavalsfeest Scratch XXL, maar hield vanwege technische problemen eerder op met zijn show. Hij zou toch zijn gage van 1800 euro hebben opgestreken.
“Volgens onze geluidsman had een echte dj met onze apparatuur kunnen werken,” aldus Relinde van Drunen van carnavalsvereniging Krabberdonk. Het management van Roelvink spreekt dit tegen en zegt dat de apparatuur simpelweg niet werkte.

LEES OOK: Dave Roelvink niet welkom op Waalwijks feest na rel: ‘We vinden zijn gedrag niet kunnen’

De zoon van zanger Dries Roelvink was nog wel aanwezig voor de ‘Meet & Greet' op het feest. Daryl Broeren uit Den Dungen draaide vóór dj Dave Roelvink. "Ik heb met dezelfde apparatuur gewerkt. En dat ging prima", vertelt hij dinsdag. Wat er volgens Daryl aan de hand was, is dat Roelvink de BPM, beats per minute, niet kon zien. "Dat ligt echter aan de bestanden van Roelvink zelf en niet aan de apparatuur", zegt hij.

"Bovendien kon ik de BPM ook niet zien en ik heb gewoon gedraaid", zegt Daryl. Hij vindt het hele gebeuren vooral jammer voor alle vrijwilligers van Scratch XXL. "Zij zetten zich elk jaar met hart en ziel in om van het carnaval voor de jeugd in Den Dungen iets moois te maken." Dit verdienen ze wat hem betreft niet.


Meer over dit onderwerp:
den dungen scratch xxl dave roelvink carnaval