Automobilist meldt zich na doorrijden na ongeluk en tanken zonder te betalen

2 maart 2017 om 22:00
nl
Een man uit Fijnaart heeft zich bij de politie gemeld, omdat hij woensdag met zijn auto zou zijn doorgereden nadat hij een dorpsgenoot had aangereden. Het ongeluk gebeurde die middag rond halfvijf op de Provincialeweg Noord in Oud Gastel.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De fietser (46) moest in een ziekenhuis behandeld worden aan een flinke hoofdwond. Mogelijk heeft hij meer letsel opgelopen.
Reacties na BurgernetmeldingNa het ongeval wist een getuige te melden dat de automobilist bij een tankstation was weggereden. Hij had niet betaald nadat hij had getankt. Dankzij reacties op een Burgernetmelding kon de politie de wagen en de eigenaar achterhalen.
Er was gevraagd uit te kijken naar een grijze Fiat Punto (oud model) met valse kentekenplaten. Verschillende mensen reageerden op het bericht. Via Burgernet kwam vervolgens een melding dat er in Fijnaart een auto stond, die leek op de wagen in de oproep. Deze auto zou flink beschadigd zijn.
Auto afgevoerd, man verhoordDoor een takelbedrijf is het voertuig op de plek waar hij geparkeerd stond opgetakeld. De auto is voor onderzoek afgevoerd.
De chauffeur, een man van 32 jaar, zal gehoord worden over de zaken die hem ten laste worden gelegd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.