Vrienden herdenken verongelukte Thijs Gietemans (15) met Bengaals vuur

7 maart 2017 om 09:54 • Aangepast 21 november 2020 om 03:01
nl
In Oeffelt is maandagavond een eerbetoon gebracht aan de 15-jarige verongelukteThijs Gietemans. Vrienden en bekenden van de jongen ontstaken een groot Bengaals vuur op straat. Thijs overleed woensdag 1 maart nadat hij de dag daarvoor op zijn fiets werd geschept door een auto.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

Thijs was met vier of vijf vrienden onderweg naar de carnavalsoptocht in Sint Agatha, toen hij de Heerstraat in zijn woonplaats wilde oversteken. Een automobilist kon hem niet meer ontwijken. De vrienden zagen het ongeluk gebeuren. 

Wachten op privacy instellingen...

 'Heel veel respect'Op Facebook is lovend gereageerd op de herdenking. 'Waar een klein dorp groot in kan zijn... Prachtig en heel veel respect.... Sterkte!', schrijft Saskia Piek-De Bruin. En Linda van Tilburg hoopt dat 'de ouders van Thijs en zijn broer hier kracht uit kunnen putten'. LEES OOK: Verongelukte Thijs (15) herdacht bij school en voetbalclub: 'Het dorp is lamgeslagen' Het overlijden van Thijs heeft grote impact op het dorp. Thijs werd eerder herdacht bij voetbalvereniging De Zwaluw in Oeffelt, waar hij speelde, en op zijn school, het Elzendaalcollege in Boxmeer. "Oeffelt is een klein dorp. Thijs en zijn familie zijn nauw betrokken bij de voetbalvereniging. Dit nieuws komt dus heel hard binnen", vertelde de voorzitter van de voetbalclub eerder. "Het dorp is lamgeslagen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.