Gisteren Nashville, vandaag Omroep Brabant: Mark Blomsteel is eventjes terug

EINDHOVEN - Mark Blomsteel is weer even in Nederland. De zanger uit Rotterdam, die in Nashville woont, was al meerdere keren te gast in Brabantse Nachten Zijn Lang. Hij zong maandagmorgen onder meer zijn nieuwe single ‘Contagious’.

"Je krijgt veel nummers aangeboden en dit was één van de laatste. Ik ben er via een publisher in Californië aangekomen. Toen ik het hoorde had ik gelijk zoiets van: dit is een single. Ik nam het op en de sound klopte gewoon."

Derde album
De single staat op zijn derde album #Dutchboy dat ergens in de komende maanden uitkomt. "Op het album komen dertien nummers. Die zijn al af. Het is een mix van pop en rock met een Nashville sausje. Ik ben er heel trots op!"

Het album is in Nashville met dezelfde studiocrew opgenomen. "Er zijn wel wat andere muzikanten die mee hebben gespeeld. We moeten nu alleen even bekijken wat het beste moment is om de cd te droppen. Je weet overigens nooit zeker wat het beste moment is."

Country Night
Mark staat zaterdag 18 maart in de Melkweg in Amsterdam. Daar is dan een Country Night. "Er komen nog twee andere muzikanten. We spelen in een kleinere bezetting en gaan er een mooie avond van maken!"

 

Meer over dit onderwerp:
mark blomsteel muziek nashville studiogasten
Deel dit artikel: