Johan Vlemmix wil dat je met zijn grote beer komt knuffelen 'en hij bijt niet!'

16 maart 2017 om 16:45 • Aangepast 21 november 2020 om 02:47
nl
Eindhoven kan zich vanaf volgende maand verheugen op een nieuw recreatief hoogstandje. Niemand minder dan schnabbelsergeant Johan Vlemmix opent een heuse dierentuin in zijn enorme huis in Acht.
Profielfoto van Sid van der Linden
Geschreven door
Sid van der Linden

"Ik heb iets nieuws bedacht", onthult hij in een video op zijn Facebookpagina. "Er zijn al heel veel dierentuinen in Nederland, dus ik ga een dierentuin openen met opgezette dieren!"

LEES OOK: Dit is wat Johan Vlemmix de hele dag doet in zijn enorme paleis [FOTO'S]

De indoor-dierentuin biedt onderdak aan een leeuw, kuikens en eend en een woeste ijsbeer. Allemaal opgezet en niet gevaarlijk, kan Vlemmix niet vaak genoeg benadrukken. Het is namelijk de bedoeling dat bezoekers 'lekker' met de dieren komen knuffelen.

"Je kunt er mee knuffelen, kussen, je kunt er alles mee doen!" Ook het drinken van een kopje koffie met de opgezette eend behoort tot de mogelijkheden, zo blijkt uit de video.

1 april?
Donderdag zijn de opgezette dieren geleverd bij het paleisje van Vlemmix aan de Anthony Fokkerweg en volgende maand (1 april?) wil hij de dierentuin openen.

Of het bezoekje aan de dierentuin is te combineren met een bezichtiging van de naakte paspoppen van Vlemmix is onduidelijk. Ook is het niet bekend of er nog blonde bimbo’s ('op hakken en in bikini') door zijn villa dwalen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!