Taco Bell 'excited' over enorme belangstelling en mensen in de wachtrij ook

EINDHOVEN - Het was druk dinsdag op de openingsdag van Taco Bell in Eindhoven. Wie iets te eten wilde scoren bij het eerste Nederlandse filiaal van de Amerikaanse fastfoodketen, moest aanschuiven in de rij. 's Avonds rond etenstijd kijkt een klant die bijna aan de beurt is hoopvol op het bord waarop de menu's staan: "Ziet er goed uit!"
LEES OOK: Even wachten, nog even wachten... Taco (Bell)!

Al voor de opening om elf uur staat er een flinke mensenmassa voor de deur. 's Avonds is het ietsje minder druk, maar meteen doorlopen en bestellen zit er nog steeds niet in. "Ik ben nu bijna aan de beurt. Ik heb ongeveer een half uur in de rij gestaan."

Het lijkt erop dat naast honger vooral ook nieuwsgierigheid dinsdag een reden is om aan te schuiven in de wachtrij. " Ik ben benieuwd wat hier allemaal te eten valt. Ik heb het nog nooit geproefd."

'Excited!'
De zaak aan de Eindhovense Rechtestraat is de eerste in Nederland. Wereldwijd zijn er zevenduizend restaurants van deze keten. Een dame in dienst van de fastfoodketen: "We are excited about the great turnout today!" En 'excited' zijn ook de wachtenden in de rij: "Ik heb het een paar keer in Amerika op en ik ben een groot fan. Dus ik moest hier vandaag bijzijn."
Meer over dit onderwerp:
taco bell fastfood eindhoven horeca