In de meivakantie vliegen vanaf Eindhoven Airport? Reserveer alvast een parkeerplaats

EINDHOVEN - Eindhoven Airport verwacht komende meivakantie een nieuwe recorddrukte en roept reizigers op om alvast online een parkeerplaats te reserveren. De grootste regionale luchthaven van Nederland verwacht tussen 21 april en 7 mei in totaal zo'n 300.000 passagiers.
De meivakantie is voor Eindhoven Airport al langer de drukste periode van het jaar. Vooral de vrijdagen zijn hectisch, met zo'n 19.000 reizigers op één dag.

Genoeg plaats
Vooral het zoeken naar een parkeerplaats kan op dit soort dagen langer duren, al zijn er zo'n 6500 plekken beschikbaar. Directeur Joost Meijs roept daarom reizigers op om via internet alvast een plek te reserveren. Ook kunnen bezoekers voor het eerst op Eindhoven Airport 'valet parking' aanvragen, waarbij je de auto voor deur achterlaat en iemand van de luchthaven deze parkeert.

Een andere manier om parkeerstress te voorkomen is om met het openbaar vervoer naar het vliegveld te komen. In de vertrekhal worden extra incheckbalies geopend om de grote reizigersaantallen te verwerken.