Geblesseerde NAC-spelers mikken op rentree in play-offs

11 april 2017 om 21:55 • Aangepast 21 november 2020 om 02:07
nl
Stijn Vreven moet puzzelen met zijn opstelling voor de komende wedstrijden. De verdedigers Chiro N'Toko en Bart Meijers zijn langdurig uitgeschakeld. Gianluca Nijholt, Olivier Rommens en Bodi Brusselers zijn al langere tijd afwezig, ze hopen met de play-offs weer terug te zijn.
Profielfoto van Fabian EijkhoutProfielfoto van Ronald Sträter
Geschreven door
Fabian Eijkhout & Ronald Sträter

"Het gaat nu goed, gelukkig", zegt Nijholt. "Ik ben sinds deze week begonnen met delen van de training met de groep mee te doen. De knie houdt het goed. Ik doe veel intensief werk en dat gaat gelukkig allemaal goed. Ik ben van heel ver gekomen, maar ga er nu alles aan doen om voor de play-offs wedstrijdfit te zijn. Dan hoop ik mijn steentje bij te dragen."

Wachten op privacy instellingen...

'Langzaam herstel'
Rommens is ook op de weg terug, al duurt het naar zijn zin te lang. "Vanaf maandag lig ik er vier weken uit. Ik had verwacht al aan te sluiten bij de groep, maar het zit er nog niet in. Ik zal nog wat geduld moeten hebben. Het is een soort spierscheuring, maar deze spier herstelt heel traag."

De Belgische middenvelder hoopt dit seizoen nog wel aan spelen toe te komen. "Ik hoop binnen twee à drie weken aan te kunnen sluiten bij de groep. En dan hoop ik dat we in de play-offs het een en ander kunnen presteren."

Brusselers eerst bij A1
"Ik ben vandaag aangesloten bij het afwerken, zo kom je weer in het ritme", zegt Brusselers. "Ik denk dat het twee weken gaat duren voor ik volledig fit ben. Dat is lekker. Maar om echt fit te worden, is in overleg besloten eerst in de A1 te spelen. Dat is aan het eind van deze maand. Daarna hoop ik fit te zijn voor de play-offs."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.