Geert Wilders komt Rucphense kiezers bedanken en raadsleden zoeken

SINT WILLEBRORD - Geen darts- of biljartwedstrijden donderdagavond in dorpshuis De Lanteern in Sint Willebrord, maar vanaf zeven uur brengt PVV-voorman Geert Wilders een bezoek. Hij wil de bevolking van de gemeente Rucphen bedanken voor de 38,9 procent van de stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen.
Het is dan ook niet gek dat het één van de zes Brabantse gemeenten is, waar de PVV volgend jaar graag aan gemeenteraadsverkiezingen wil meedoen.

Bedanken en werven
Het doel van Wilders' bezoek aan Sint Willebrord is dan ook tweeledig. Hij gaat op zoek naar potentiële gemeenteraadsleden, maar wil ook de PVV-stemmers van afgelopen maart bedanken.

Ook in de aanloop naar de landelijke verkiezingen van afgelopen maart bezocht Wilders West-Brabant. Enkele honderden belangstellenden waren op de been toen hij in Breda kwam flyeren.

Pitstop bij Omroep Brabant
Voorafgaand aan zijn bezoek aan Sint Willebrord, komt Wilders donderdag naar Omroep Brabant. Een gesprek met hem over zijn ambities voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 is vanaf halfzes te zien bij Brabant Nieuws. Ook in het radioprogramma Afslag Zuid is de PVV-voorman te horen.
Meer over dit onderwerp:
geert wilders pvv rucphen sint willebrord