Van Baby Blue tot Anouk: dit was dag 1 van Paaspop

SCHIJNDEL - Schijndel kijkt terug op een frisse, maar heerlijke eerste dag Paaspop. De eigen dorpshelden van Baby Blue trapten rond vier uur in de middag af op het hoofdpodium en het was om half twaalf niemand minder dan Anouk die afsloot.

Iets na drie uur vlogen de hekken open en stroomde het volledig in Las Vegassferen aangeklede festivalterrein vol.

Er viel her en der een druppel, maar natte voeten krijgen hoeft niet meer op Paaspop. Het terrein is voor een deel verhardt met alfalt en waar nodig liggen plastic tapijten. Daarnaast duiken veel festivalgangers natuurlijk de tenten in, waar ze absoluut niet bang hoeven te zijn voor kou. Na menig optreden dampten de bezoekers de tent uit.

Las Vegas
Ook nieuw dit jaar is de grote Elrow-tent op het middenterrein. Die was op vrijdag nog gesloten, maar de buitenkant is al indrukwekkend. De gigantische led-schermen maken van het Paaspop-terrein een soort Las Vegasstrip.Omroep Brabant volgt dit hele weekend nog alles wat er op Paaspop te doen is. Hier vind je een overzicht van de vrijdag.ZIE OOK: Muziek? Paaspop ook populair om de maffe spellen en gekke activiteiten.

ZIE OOK: 'Voor Paaspop kom je drie weken eerder terug uit Zuid-Amerika'

Stuur zelf in
Ben je dit weekend zelf ook op Paaspop? Zet dan je foto's en filmpjes op twitter of Instagram met #Paaspop of stuur ons een WhatsApp en vind jezelf hier terug in het liveblog.

Deel dit artikel: