'Voor Paaspop kom je drie weken eerder terug uit Zuid-Amerika'

SCHIJNDEL - Mensen komen van heinde en verre naar Paaspop. Maar twee meiden maken het wel heel bont. Ze waren op trektocht door Zuid-Amerika, maar kwamen speciaal eerder terug.

Waarom? "Omdat het te gek is", zegt Janne uit Heeswijk-Dinther. Ze was samen met haar vriendin Bo al maanden in Zuid-Amerika, op doortocht door verschillende landen. Maar het thuisfront trok toch meer. "Omdat ik in tien jaar nog geen Paaspop heb gemist moesten we er wel weer heen", vult Bo uit Eerde aan.

ZIE OOK: Paaspop, het Las Vegas van Brabant, brandt weer los [LIVEBLOG]

Paaspop is voor veel Schijndelaren en mensen uit de buurt vaste kost geworden. Ze gingen al toen het nog een festivalletje voor een paar duizend man was. Inmiddels komen er in een weekend 65.000 mensen.

Maar de gemoedelijkheid voor de trouwe bezoekers is niet verdwenen. Voor veel mensen is het zelfs een soort reünie. Ze spreken af onderaan de trap bij de entree en trekken weer een hele dag samen op.

Janne: "Al onze vrienden zijn hier. Uit Schijndel, Eerde, Heeswijk-Dinther. Iedereen loopt hier rond. We zijn met heel veel leuke mensen. Dus daar kom je voor terug."

Meer over dit onderwerp:
paaspop schijndel
Deel dit artikel: