Terugkijken: Dag 2 van Paaspop, met heerlijk zonnetje en stampvolle tenten

SCHIJNDEL - Na een frisse nacht begon zaterdagmiddag om halftwee de tweede dag van Paaspop. Een dag met optredens van De Staat, Doe Maar en Broederliefde. Maar ook bekende dj's als Jay Hardway, Netsky en Lucas & Steve. Tegen de verwachtingen in werd het een heerlijke dag, met een lekker zonnetje. Alle kaarten waren verkocht, dus het was ook goed druk.

Deze zaterdag is de drukste van de drie Paaspopdagen. Met bijna 26.000 mensen is het festival uitverkocht. En dat is te merken ook. Het is schuifelen geblazen op de paden en de tenten met goede muziek staan bomvol.

Sommige tenten konden de drukte niet aan. De populariteit van Broederliefde en Doe Maar zeker niet. Pech voor de laatkomers: bij een volle tent gaat het hek dicht, en kom je er niet meer in.

Hoog en droog
Voor de campinggangers was het een dag waarop ze wakker werden met een lekker zonnetje, maar ook een straf windje. Tenzij je in een omgebouwde bus slaapt natuurlijk, zoals deze Eindhovense gasten.

Omroep Brabant was de hele dag overal bij. Kijk hier de foto's terug en zie alle hoogtepunten in het liveblog (voor appgebruikers, klik hier).Meer over dit onderwerp:
paaspop foto's fotoserie festivals schijndel
Deel dit artikel: