Slapen in een aftandse bus, dat kan gerust op Paaspop

SCHIJNDEL - Op een festivalcamping slapen de meeste bezoekers gewoon in een tentje. Maar op Paaspop kun je het jezelf een stuk comfortabeler maken. Door met een bus te komen, bijvoorbeeld. "Hier doen ze tenminste niet zo moeilijk", zeggen de acht vrienden uit Eindhoven.

Ze bouwden een tourbus om tot een waar festivalwalhalla. Acht stapelbedden aan de randen, achterin een tafel met banken en een koelbox vol ijs om het bier koud te maken. En voor de sfeer een hoop confetti en zelfs vuurwerk. Dankzij het open dak is dat geen probleem, vinden de gasten. Lekker op het dak in het zonnetje uitbrakken evenmin. Stoelen eruit, bedden erin
"We hebben de bus via een vriend van ons. Die kocht een nieuwe bus en maakte van de oude deze camper. We hebben alle stoelen eruit gehaald en er bedden in gezet", zegt Rob van Eeuwijk. 
 
De vrienden, allemaal rond de dertig jaar oud, hebben weleens geprobeerd naar Solar te gaan met de bus, maar daar kwamen ze het terrein niet op. "Bij Paaspop doen ze tenminste niet zo flauw. Dus we gaan elk jaar naar Paaspop", zegt Rob. 

LEES OOK: Stevig windje en waterig zonnetje op dag 2 van Paaspop [LIVEBLOG]


Weggewaaid
En de mannen hebben het goed bekeken ook, want op de camping staat een stevig windje. Menig tentje was daar niet tegen bestand. 
Meer over dit onderwerp:
paaspop schijndel festivalbus
Deel dit artikel: