Terugkijken: Knallend slot van Kensington op dag 3 van Paaspop

SCHIJNDEL - Er waren dit jaar 75.000 bezoekers op Paaspop. Daarmee zijn er tienduizend mensen meer naar Schijndel gekomen dan vorig jaar. Dat komt vooral omdat het festivalterrein dit jaar een stuk ruimer is opgezet dan voorheen.

Op de festivalcamping, vlakbij het Paaspop-terrein, stonden dit weekend 14.000 mensen. Zaterdag was Paaspop met 26.000 bezoekers compleet uitverkocht. Zondag is het iets rustiger.

Waar heel Nederland zondag Pasen vierde, feesten ze op Paaspop in Schijndel nog één dag door. Vroeg op de dag konden bezoekers lachen met Hans Teeuwen op het hoofdpodium, later lekker rocken met Seasick Steve. Tegen één uur 's nachts sloot Kensington het festival af met een knallend optreden in de Apollo-tent.

Frisse buien
Het was een ideale dag om met een paaseitje in de mond op het grote grasveld uit te brakken. Het werd een lekker zonnig dagje. 's Ochtends was daar nog weinig van te zien. Dikke regendruppels zorgden voor een natte bende. En ook tegen het slot was het nat. Dat was vooral vervelend voor de vele mensen die niet meer in de Apollo-tent pasten tijdens Kensington.LEES OOK: Slapen in een aftandse bus, dat kan alleen op Paaspop

Hoogtepunten
De echte muziekliefhebber kon zijn hart vanaf 13.00 uur al ophalen met Moss, dat de Phoenix-tent opende. Verdere hoogtepunten van zondag: Ronnie Flex, Matt Simons en Crystal Fighters.

Ook deze slotdag was Omroep Brabant overal bij. Lees hier ons liveblog terug en bekijk de mooiste foto's.Meer over dit onderwerp:
paaspop foto's fotoserie schijndel kensington
Deel dit artikel: