Michael van Gerwen imponeert in Jena

17 april 2017 om 10:49 • Aangepast 21 november 2020 om 02:00
nl
Michael van Gerwen heeft zich geplaatst voor de derde ronde van de German Darts Masters in Jena. De Vlijmense wereldkampioen was zondag met 6-1 te sterk voor de Engelsman John Michael.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

Van Gerwen begon het duel goed met een veertiendarter en schroefde daarna zijn niveau nog verder omhoog. Hij veroverde de tweede leg in elf darts en gooide vervolgens ook nog twee dertiendarters. Hij beëindigde het duel in stijl met een leg van twaalf darts en een 136-finish.

Klaasen en Van de Pas
Ook Jelle Klaasen bereikte de derde ronde, via een 6-4 zege op Daryl Gurney. De Bredanaar brak de Noord-Ier in de tweede leg - via een 116-finish - en hield die break vast, ondanks dat Gurney meer hoge cores gooide.

Wachten op privacy instellingen...

Van Gerwen en Klaasen waren in de eerste ronde van de German Darts Masters vrijgeloot. In de derde ronde treft 'MVG' de Spanjaard Cristo Reyes. Klaasen moet het opnemen tegen landgenoot Jeffrey de Graaf.

Wachten op privacy instellingen...

Benito van de Pas lukte het niet zich te plaatsen voor de derde ronde. De Tilburger ging onderuit tegen Rowby-John Rodriguez: 4-6.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.