Frank Lammers over afgelaste musical, ‘Het is een beetje zoals het hele seizoen van PSV’

10 mei 2017 om 20:41
nl
‘Kut met peren’, zo omschrijft Frank Lammers zowel het seizoen van PSV als het afgelasten van de PSV-musical ‘Geheimen van de Herdgang’. Lammers zou de musical regisseren. Hij baalt als een stekker van de gang van zaken.
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

Woensdag werd bekend dat de PSV-musical ‘Geheimen van de Herdgang’ niet doorgaat. Het spektakel zou in het weekend van 1 september in het Philips Stadion worden opgevoerd.

LEES OOK: PSV-musical gaat niet door, organisatie komt tonnen tekort

Het Nieuwe Theater, dat de productie zou opvoeren, heeft aangegeven dat de productiekosten veel hoger zijn dan oorspronkelijk aangekondigd en nog niet eens voor de helft zijn gedekt. “Ik denk dat ze zijn geschrokken van de grootsheid van het hele project,” vertelt Lammers. “We hebben een fantastische team met de beste mensen, dat kost ook wat.”

'Behoorlijke blamage'
“Wie A zegt, moet ook B zeggen", aldus de Mierlose acteur en regisseur. “Dit is een behoorlijke blamage. Ik hoop dat we er toch iets mee kunnen doen. Dus als iemand denkt: ‘Hee, dat is leuk!’, meld je vooral aan.”

“En anders heb ik gewoon een extra lange zomervakantie”, grapt Lammers. “Elk nadeel heb z’n voordeel, aldusde man die helaas nooit bij PSV heeft gespeeld.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.