Anthony Lurling waarschuwt Helmond Sport: 'Ze zijn er nog niet!'

12 mei 2017 om 15:20 • Aangepast 21 november 2020 om 01:20
nl
Anthony Lurling geeft Helmond Sport een goede kans om door te stoten naar de halve finale van de play-offs. Maar de oud-voetballer en huisanalist van Omroep Brabant waarschuwt het team van trainer Roy Hendriksen wel. "Ze hebben met de 4-2 thuisoverwinning een mooie uitgangspositie, knap gedaan, maar ze zijn er nog niet", zo zegt Lurling. (Voor video zie de blog.)
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

MATCHDAY! Vanavond moet het gaan gebeuren voor Helmond Sport. Ik denk dat ze het gaan redden bij Almere City. Onze huisanalist Anthony Lurling -zie video hieronder- prijst de eenheid bij de Helmonders, maar heeft toch nog wat twijfels. Collega Paul Post is er vanavond in Almere bij voor Omroep Brabant.

Wachten op privacy instellingen...

Tegen beter weten in reis ik vanavond toch af naar Drenthe om daar RKC te zien spelen tegen FC Emmen. Natuurlijk gaan de Waalwijkers het 5-1 verlies van afgelopen maandag niet meer goed maken. Maar ge wit ut nooit. Dat zou pas echt het wonder van Waalwijk zijn. Onze huisanalist Lurling laat er even zijn licht over schijnen in onderstaande video. Anthony, da ken toch nie!

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.