Vader van aangereden dochter op zoek naar doorrijder: ‘Mijn dochter ligt in de kreukels’

22 mei 2017 om 10:20
nl
Dennis Chumman, de vader van het 14-jarig meisje dat zaterdagavond werd geschept in Breda, is woedend. De automobilist reed na het ongeluk door en liet het meisje gewond achter. “Ik ben verbijsterd, hoe kun je dit nou doen?"
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door
Bart Elzendoorn

De dochter van Dennis werd aangereden bij een oversteekplaats op de Emerparklaan. Het meisje werd naar het ziekenhuis gebracht, waar ze tot zondagmiddag verbleef.

Verwondingen
“Ze heeft een hersenschudding, scheurtjes in enkel en elleboog en een grote bult op haar hoofd. Mijn dochter heeft veel pijn en ze is erg geschrokken. Ook begrijpt ze niet waarom de man en vrouw is doorgereden.”

Dennis is blij dat zijn dochter weer thuis is, maar ondertussen zoekt hij naar de doorgereden automobilist. Hij plaatste een oproep op Facebook in de hoop dat de automobilist zich meldt. “Daar heb ik niet veel hoop op, maar hopelijk wordt de oproep veel gedeeld. Misschien dat de dader zich uit schaamte alsnog meldt.”

ZIE OOK: Jonge fietsster aangereden bij oversteken Emerparklaan in Breda, bestuurder rijdt door

Op zoek
Samen met zijn vrouw rijdt Dennis ook rond in Breda, op zoek naar een beschadigde Mercedes. Na het ongeluk werd op de weg een merkteken gevonden. “Er moet ergens een auto zijn die dat merkteken mist en waar witte lak van de fiets op zit. We hebben al veel reacties gekregen via Facebook.”

“We kunnen er met ons verstand niet bij dat je doorrijdt als je een kind hebt aangereden. Wat hier is gebeurd, kan echt niet.”

Een politiewoordvoerder laat weten dat het onderzoek naar de doorrijder in volle gang is. De politie bekijkt of uit de omgeving van het ongeluk camerabeelden beschikbaar zijn. Ook is er nog geen duidelijkheid over de auto die het meisje heeft aangereden.

“Het zou een Mercedes kunnen zijn, maar het merkteken van de auto kan ook al langere tijd op de weg hebben gelegen”, aldus de woordvoerder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.