Masturberende taxichauffeur in Den Bosch, man meegenomen door politie

DEN BOSCH - Een taxichauffeur uit Sint-Michielsgestel is zaterdagavond door de politie meegenomen, nadat hij door twee mannen werd geslagen vanwege een fimpje op Facebook. Daarin is te zien hoe de man masturbeert in zijn taxi in de buurt van een speelveldje. Het duo zocht de chauffeur vervolgens thuis op en sloeg hem. De man is door de politie naar een veilige plek gebracht. Daarnaast onderzoekt de politie ook of de man in het filmpje inderdaad iets strafbaars doet.

Op het filmpje is te zien dat de man met zijn taxi stilstaat aan de rand van de wijk de Kruiskamp in Den Bosch en met zijn geslachtsdeel speelt. Een fietser benadert de taxi van achteren en filmt hoe de man in de auto bezig is. De filmer is vooral erg boos over het feit dat hij dit doet in de buurt van een speelveldje met kinderen.

Op Facebook is het filmpje inmiddels duizenden keren gedeeld. En de reacties zijn niet mals: 'vieze smerige hond' en 'bah, bah', zijn nog de meest onschuldige opmerkingen. In de Kruiskamp zelf is het filmpje ook hét gesprek van de dag. "Maar het leven gaat ook gewoon door. Ik zie dat er nog gewoon veel kinderen op het veldje aan het spelen zijn", beschrijft een buurtbewoner zaterdagavond.

Geslagen
Op sociale media werd ook het adres van man genoemd. Dit leidde ertoe dat de twee mannen zaterdagavond naar hem toe gingen en hem in elkaar sloegen. Ook zijn moeder zou zijn geslagen. Daarnaast werd een ruit ingegooid. De moeder en de man raakten beiden niet gewond.

"We hebben de man meegenomen naar het bureau. Hij is niet aangehouden", laat een woordvoerder van de politie weten. "Hij is nu op een rustige plek. Net als zijn ouders, want die zijn ook naar een andere plek."

Verder waarschuwt de politie mensen om geen adresgegevens van de man te delen. "Dit is strafbaar. Wij houden de reacties onder het filmpje dan ook goed in te gaten", aldus de woordvoerder.

Stop met delen
Het taxibedrijf uit Oss laat op Facebook weten dat ze erg geschokt zijn. 'Natuurlijk nemen wij dit incident zeer hoog op.' Ze vragen iedereen om het filmpje niet verder te delen. "Dit kan bij eventuele vervolgstappen een nadelige impact hebben."

Deel dit artikel: