Huis van masturberende taxichauffeur bewaakt door beveiligingsbedrijf: ‘Straat vol onbekende mensen’

SINT-MICHIELSGESTEL - Het huis van de taxichauffeur die dit weekend masturberend betrapt werd in zijn auto in Den Bosch wordt bewaakt door een beveiligingsbedrijf. De man werd zaterdag zijn woning in Sint-Michielsgestel opgezocht en geslagen door twee nog onbekende mannen. De buurtbewoners in de wijk zijn geschrokken. “Ik wist totaal niet wat er gaande was”, aldus één van hen.

In de buurt in Sint-Michielsgestel wisten ze niet wat ze zagen. Zaterdag was het ineens een drukte van jewelste in de altijd zo rustige straat. “Vreemde auto’s reden opeens af en aan”, zegt een buurtvrouw.

‘De ouders hebben het niet verdiend’
Een andere bewoner zegt dat hij zaterdag wel veertig mensen in de straat zag staan, die daar normaal gesproken niets te zoeken hebben. Hij zegt dat het ging om bewoners van de Bossche wijk Kruiskamp, waar de man onlangs betrapt en gefilmd werd toen hij zichzelf bevredigde in zijn taxi.

Buurtbewoners beschrijven de taxichauffeur als een rustige man van rond de veertig die bij zijn ouders woont. “Voor die ouders vind ik het erg, die hebben hier niet om gevraagd”, aldus een omwonende.

Adres van de man gedeeld op social media
Het filmpje van de masturberende taxichauffeur werd zaterdag duizenden keren gedeeld op Facebook. De persoon die het filmpje maakte, is boos over het feit dat de inwoner van Sint-Michielsgestel zich betastte in de buurt van een speelveldje met kinderen. Ook het adres van de man werd gedeeld op social media.

Nog diezelfde dag werden de man en zijn moeder thuis opgezocht en geslagen. Ook werd er een ruit van het huis ingegooid. De taxichauffeur en zijn ouders zijn door de politie elders ondergebracht.

De politie doet onderzoek naar het filmpje en is nog altijd op zoek naar de twee daders.

Deel dit artikel: