Addy van den Krommenacker reageert op overlijden Sandra Reemer: ‘Ik zal haar enorm missen!’

VUGHT - De showbizzwereld reageert geschokt op het overlijden van Sandra Reemer. Ondanks het feit dat ze leed aan borstkanker, komt haar overlijden toch onverwachts. Modeontwerper Addy van den Krommenacker is diep geschokt door het overlijden van zijn goede vriendin Sandra Reemer. Ze kenden elkaar al 35 jaar.

Van den Krommenacker reageert op Twitter over het overlijden van de zangeres.

“Meer dan 35 jaren waren wij goede vrienden en heb ik haar gekleed. Zij heeft aan de wieg gestaan van mijn carrière als modeontwerper en heeft mij altijd enorm gesteund in mijn loopbaan. Ik zal haar enorm missen! Ik blijf haar herinneren als een trouwe vriendin, een zeer professionele presentatrice en fantastische zangeres waar ik grote bewondering voor had.”

Geschiedenis geschreven
Ook op de website van Sandra Reemer is te lezen dat het duo een heel goede band had. “In 1988 werd ik uitgeroepen tot ‘Best geklede vrouw’van Nederland, dankzij Addy! In die tijd waren er geen stylisten, Addy en ik hebben geschiedenis geschreven”, vertelt Sandra op haar website. Op haar website is inmiddels condoleanceregister geplaatst.

Ook dirigent Harry van Hoof uit Eindhoven is erg geschrokken van het nieuws. Als dirigent ging hij drie keer met Sandra Reemer naar het Eurovisie Songfestival. Ook maakten ze samen heel veel platen.

'Sandraatje'
"Ik wist niet dat het zo slecht met haar ging. Ze was een enig kind. Een heel lieve meid, Sandraatje." Hij verkleint steevast haar naam. "Ja, ze was nog zo jong op het moment dat ik haar leerde kennen. Ze blijft voor mij altijd Sandraatje."

Een half jaar geleden ging hij samen met Sandra Reemer nog aan de slag bij radiozender 50PLUS. Op dat moment had Van Hoof geen idee dat het slecht ging. "Als je zoiets nog aanpakt, ga je ervanuit dat het goed gaat."  

'Warme vrouw'
Entertainmentkenner Tom van den Oetelaar herinnert Reemer zich als een warme vrouw. "Een leuke vrouw en een fantastische artiest. Een vrouw met een geweldige warmte en energie. En die zal altijd blijven."

Ook op Twitter reageren veel collega's uit de showbizzwereld op het onverwachte overlijden van de zangeres.