Alle qualifiers voor tennistoernooi Ricoh Open in Rosmalen bekend

11 juni 2017 om 20:10
nl
De zes vrouwen en vier mannen die via het kwalificatietoernooi het hoofdschema van het Ricoh Open in Rosmalen hebben bereikt, zijn bekend. Het tennistoernooi gaat maandag van start.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door
Jesse van Kalmthout

Bij de mannen knokten Daniil Medvedev, Vasek Pospisil, Tatsuma Ito en Dennis Novikov zich zondag door het kwalificatietoernooi. De Rus Medvedev is de tegenstander van Robin Haase in de openingsronde. Zij zullen dinsdag aantreden op het centre court.

Pospisil neemt het maandag in de eerste ronde op tegen Tallon Griekspoor. De jonge Nederlander is met een wildcard toegelaten tot het Ricoh Open en speelt de laatste wedstrijd van de dag op het centre court tegen de Canadees.

De Japanner Ito kruist maandag op baan 1 de degens met de Italiaanse routinier Andres Seppi, terwijl Novikov titelverdediger Nicolas Mahut op het centre court treft.

Vrouwen
Bij de vrouwen versloeg de Tsjechische Andrea Hlavackova in de laatste kwalificatieronde haar landgenote Karolina Muchova met 6-4 7-6 en speelt in de eerste ronde van het hoofdschema tegen Yaroslava Shvedova.

Antonia Lottner uit Duitsland sloeg zich met 6-2 6-2 langs Amra Sadikovic uit Zwitserland en neemt het in het hoofdtoernooi op tegen de als eerste geplaatste Domikia Cibulkova, terwijl Petra Krejsova met 6-4 6-2 te sterk was voor Asia Muhammad en nu moet spelen tegen Jelena Jankovic.

De Japanse Miyu Kato knokte zich met een 7-6 6-3 overwinning op Lyudmyla Kichenok naar het hoofdtoernooi en treft Evgeniya Rodina. Zij wordt vergezeld door Cornelia Lister, die zich met 6-3 6-0 ontdeed van Varatchaya Wongteanchai en nu Natalia Vikhlyantseva aan de andere kant van het net vindt.

De laatste wedstrijd uit het kwalificatieschema ging tussen Tamara Korpatsch en Jacqueline Cako. De Duitse Korpatsch was met 7-6 6-3 nipt te sterk en speelt in het hoofdtoernooi tegen de als vijfde geplaatste Ana Konjuh.

Het grastoernooi gaat maandag van start.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!