Studente (21) vermist van de Avans Hogeschool in Breda

ZWIJNDRECHT - Een communicatie-studente van de Avans Hogeschool in Breda wordt sinds dinsdag vermist. In een bericht op Facebook roept haar familie op om uit te kijken naar de 21-jarige vrouw uit Zwijndrecht.

Volgens haar zus heeft ze maandag voor het laatst gebruik gemaakt van haar OV-chipkaart. Ook heeft ze sindsdien geen gebruik meer gemaakt van haar mobiele telefoon. Haar fiets staat op station Zwijndrecht.

"Ze is een vrolijk meisje en studeert Communicatie aan Avans Hogeschool. Op dit moment zit zij in haar afstudeerfase en loopt zij stage bij een evenementenbureau in Rotterdam. Vanuit school en haar stagebedrijf horen wij dat ze het goed doet op school en het stagebedrijf en dat ze in haar laatste fase zit van het afstuderen. Vrienden en vriendinnen geven aan dat zij niet weten waar ze is en geven aan dat ze haar missen”, schrijft haar zus op Facebook.

Ze heeft een spijkerbroek aan en draagt een zwart jasje of een blauw spijkerjasje en heeft zwarte schoenen aan. Ze is 1,65 meter lang en heeft een slank postuur.

Meer over dit onderwerp:
zwijndrecht vermissingen avans